Vroedvrouwenteam de Levenscirkel

Gedeelde liefde voor het vak

Onze zes gemotiveerde zelfstandige vroedvrouwen vergaarden de afgelopen jaren een enorme schat aan ervaring om mensen met raad en daad bij te staan voor alle mogelijke probleempjes of vragen.
Enkele jaren geleden beslisten ze om samen De Levenscirkel te vormen. Elk lid deelt dezelfde liefde voor het vak van vroedvrouw én wil De Levenscirkel rond maken.
Dankzij de geografische spreiding van de verschillende teamleden kan je vanuit vrijwel de volledige Antwerpse Kempen en een stukje Limburg beroep doen op één van de vroedvrouwen van De Levenscirkel.
Good Practice Logo - Vroedvrouwenteam de Levenscirkel
Good practice logo

Dit logo geeft aan dat je als vroedvrouw het engagement aangaat om de kwaliteit van
zorg voor moeder en kind te optimaliseren.

Concreet betekent dit:
  • dat wij 24/7 beschikbaar zijn
  • ons op regelmatige basis bijscholen op een professioneel erkende manier
  • dat wij een babyvriendelijk beleid voeren
  • transparantie bieden betreffende financiële aspecten omtrent de verleende zorgen
Vroedvrouwenteam de Levenscirkel

Al 14 jaar ervaringen uitwisselen

De Levenscirkel vormt een hecht team. Zo worden er niet alleen onderlinge praktische afspraken gemaakt voor het garanderen van de nacht- en weekendpermanentie. Maandelijks komen alle teamleden samen om onderling ervaringen uit te wisselen.
Vooraleer een nieuwe vroedvrouw wordt toegelaten tot het team, werkt ze twee maanden aan de zijde van de verschillende collega's.
Zo zijn patiënten die kiezen voor De Levenscirkel zeker van de deskundige, vakbekwame en liefdevolle opvolging die kersverse mama's, papa's en baby's al vele jaren gewoon zijn van alle leden van het team.